I can't support factories anymore

Discussion in 'Support!' started by zenketsu, December 12, 2017.

  1. zenketsu

    zenketsu New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi all!

    It is me [pXs] Senketsu.

    I have a big problem which started over a year ago. Now I cant take it anymore

    I just can't support factories whenever I want.

    That means that sometimes I can assign dozens of fabs to a factory and they WON`T support the factory but at the same time energy and metal are used by them.
    I can take them, set them to walk/ patrol and reassign them to support the factory and ..... nothing.... no support for the factory


    I repeat that many times and occasionally I can support again

    I already reinstalled the game and even installed it on a new computer and a notebook. I installed no mods and that problem still occurs!

    But now it gets scary...
    It even occurs when A STRANGER (shared army) is controlling my fabs.....

    Please help xD
    Last edited: December 12, 2017
  2. Clopse

    Clopse Post Master General

    Messages:
    2,504
    Likes Received:
    2,836
    This was a bug before, but only on certain factory types (believe adv air but can’t be too sure). Test with the commander on T1 air cause I’m 100% this works for me. Maybe the bug crept back in.
  3. zenketsu

    zenketsu New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    did not help :(

    Problem still occurs :(
  4. zenketsu

    zenketsu New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Can someone help?

    Nothing works.
  5. NikolaMX

    NikolaMX Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    48
  6. n00n

    n00n Active Member

    Messages:
    343
    Likes Received:
    186
    Sounds like you've found the assist black hole bug. It's caused by non explicit (normal right click) assist commands from factories on incomplete structures.
    Last edited: December 30, 2017
    Clopse likes this.
  7. zenketsu

    zenketsu New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi Thank you.

    I will follow the instructions and upload logs!

    ==> the exact same problem still occurs on a second computer and a notebook using my steam account !? Is there any way that the problem is connected to the account itself ?

    Thank you for your help!
    Last edited: January 12, 2018
  8. zenketsu

    zenketsu New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Here are the logs:


    Thank you in advance

    Attached Files:

  9. Killerkiwijuice

    Killerkiwijuice Post Master General

    Messages:
    3,821
    Likes Received:
    3,563
    I do this all the time but I don't notice the bug... Maybe I just don't check. I think I do though lol.

Share This Page