Crash Issue

Discussion in 'Support!' started by dunasco, September 21, 2015.

  1. mkrater

    mkrater Uber Employee

    Messages:
    1,384
    Likes Received:
    1,847
    Hmm, it looks like you've re-linked your Steam account to a different PlayFab account after adding TITANS to Steam, correct? If you email support@uberent.com, I can help make sure TITANS loads instead of PA, as that might happen again.
  2. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Most mods now do not work, I have already emailed support and am waiting for a reply.
  3. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    Regarding the mods, you can try going to "%LOCALAPPDATA%\Uber Entertainment\Planetary Annihilation". There are directories called "mods", "client_mods", or "server_mods". They may not all be present. Just delete all of those and reinstall your mods using PAMM.
    mkrater likes this.
  4. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    The crash issue has been resolved. The mods still do not work.
  5. mkrater

    mkrater Uber Employee

    Messages:
    1,384
    Likes Received:
    1,847
  6. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    I meant mods the previously did work, now do not work ever since I linked my account and cleared my mod folder.
  7. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    Do you by any chance have both a "mods" and "client_mods" folder? Try deleting them both and then reinstall those mods with PAMM.
  8. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Located at Computer>Local Disk>ProgramFiles (x86)>steam>steamapps>common>Planetary Annihilation:Titans? PAMM says I have the mods installed but its not showing up here at all.
  9. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    No, here: "%LOCALAPPDATA%\Uber Entertainment\Planetary Annihilation"
    You need to copy-paste that in the address bar of Explorer.
  10. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Deleted them, reinstalled some mods and they still won't work.
  11. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    Are you maybe still running PA with the --nomods parameter? That would do it.
  12. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Just checked, it wasn't on there.
  13. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    Well, that's just really weird. Can you post a new PA log? It should show which mods it finds and how many are loaded.
  14. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Here's the latest log, this is the one where I deleted and tried to load mods back in after I think.

    Attached Files:

  15. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    Yeah so that shows that PA sees the mods. At least, it has loaded the default mods that come with PAMM. It looks like you have only installed Boombot wars, but it doesn't seem to be enabled in PAMM. Can you check in PAMM and go to the UI MODS tab. Do you see mods there with the blue dot filled in?
  16. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    None are filled in.
  17. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    Ah, not filled in means not enabled. If you click on the circle, they should become activated.
  18. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Still broken, when I use the new units that were added to TITANS it crashes, right when I click on them in the factories it crashes. I've already reinstalled PA:T twice now.
  19. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,158
    Likes Received:
    2,019
    So if I understand correctly, PA runs fine without mods, but when you enable a certain mod, it crashes?
    Which mod is causing that?
  20. dunasco

    dunasco Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    The new units added from the TITANS expansion is what I meant, there is no picture, the Drifter for example, the second I click on it the client just freezes, also, there is no picture on the drifter anymore. Reinstalled PAMM aswell, do you think this might be linked to linking my steam account to uber?

Share This Page